&of-café

Annelies

Kernlid sinds: 2019, coördinatie sinds 2021

“&of betekent voor mij: Een thuis, mijn dichte netwerk waar ik op steun en echt mezelf bij kan zijn. Ik ben hier opgegroeid door en daarmee ook vergroeid met &of, en ik zou dat voor geen geld willen veranderen.”

Mijn functie is de beste functie want:

  • Coördinatie toevertrouwd krijgen door mijn voorgangers en de rest van het bestuur maakt me steeds nog zeer trots. Het is een functie die super veel variatie geeft, soms eens een brandje blussen hier of een dj set in elkaar flansen daar, maar het blijft geweldig om vanuit die positie te kunnen zien hoe de kern samen werkt en we samen nog steeds het ‘queer safety blanket’ dat &of voor ons is, kunnen bieden voor (nieuwe) leden.
  • Café: Toogbabbels zijn mijn favoriete deel van &of avonden, dus die toog bemannen of er voor zorgen dat leden er hun eerste stappen als vrijwilliger zetten, maakt me heel gelukkig. Plus ergens is het leuk om ook niet alleen de organisatorische kant van &of te zien als coördinator, maar me ook soms te kunnen gaan amuseren achter de bar als café-verantwoordelijke

Favoriete plek in Leuven: Het regenbooghuis (en de rocco natuurlijk) en daarnaast ook het bos achter campus Arenberg!

Go to bestelling aan de bar van het huis: Richie lemon-ginger of een virgin gin & tonic

Jouw motto: Laat jezelf jong zijn

Nora

Kernlid sinds: 2020, coördinatie sinds 2021

Favoriete plek in Leuven: De kruidtuin, en het Regenbooghuis natuurlijk 😊

Go to bestelling aan de bar van het huis: Ice tea!

“&of betekent voor mij thuiskomen bij mijn favoriete zootje ongeregeld <3”

Mijn functie is de beste functie want: Ik mag er mee voor zorgen dat alles in goede banen geleid wordt! En op chaotische wijze de vergaderingen leiden.

Jouw motto: Ik heb het nog nooit gedaan maar ik denk wel dat ik het kan!