Links

Wel Jong Niet Hetero – www.weljongniethetero.be
WJNH vzw is de grootste organisatie voor holebi-jongeren in Vlaanderen & Brussel.

HolebiHuis – www.holebihuis.be
Vele Vlaams-Brabantse Holebiverenigingen zijn al aangesloten bij het HolebiHuis, waar ook &of haar uitvalsbasis heeft.

çavaria – www.cavaria.be
çavaria (de vroegere holebifederatie) is de koepel van de Vlaamse en Brusselse holebiverenigingen. Zij ondersteunt holebigroepen en komt op voor gelijke kansen en rechten voor iedereen die homo, lesbienne of bi is, evenals voor de transgendergemeenschap.

Break Out – www.break-out.be
Er is ook plaats voor sport in het Leuvense holebi-landschap. De Leuvense volleybalploeg heet Break Out.

Café Rocco – www.holebihuis.be
Sedert 1994 baatte vzw L Heure Exquise deze hetero-vriendelijke kroeg C&C in de Diestsestraat 245 uit. Voor alle leeftijden, een vrolijke babbel en zeer democratisch geprijsde dranken. Ondertussen zijn ze uitgeweken naar het Vlaams-Brabantse HolebiHuis waar nu café Rocco gevestigd is op het gelijkvloers. Adres: Diestsestenweg 24, Kessel-Lo (&ofcafé is er elke eerste dinsdag van de maand!)

Inderdaad! – www.inderdaad.be
Inderdaad is een holebi-jongerenvereniging voor en door holebi-jongeren in Hasselt die op geregelde tijdstippen activiteiten geeft en andere holebi-jongeren wil bijstaan door onthaal.

Labyrint – www.labyrint-vzw.be
Onze zustervereniging in het Leuvense. Organiseert activiteiten voor lesbische en bi-vrouwen van alle leeftijden. De jongerenwerking heet JoLa, de ouderenwerking Kaya.

Dubbelpunt – www.dubbelpunt.com
WJNH-groep regio Kortrijk – Zuid-West-Vlaanderen voor en door holebi-jongeren tot 26 jaar.

Onder Andere(n) – www.onderanderen.be
WJNH-groep regio Westhoek. Activiteiten tijdens weekends. Activiteiten- en fuivenkalender en de OA-Mailinglist vind je via de OA-website.