Lidmaatschap

Inschrijvingsformulier onderaan

Lid zijn, wat houdt dat in?

Lid worden van &of, je moet er geen minimuminkomen voor hebben, supercool zijn of voorgedragen worden door minstens 3 leden van het bestuur. Nee hoor, gewoon holebi-jongere zijn en je bent meer dan welkom. Je hoeft er zelfs niet eens voor in Leuven te wonen… en eigenlijk mag je ons als min-30 jarige hetero ook best steunen!

Voor maar liefst 5 euro heb je dus een çavariapas (die normaal gezien €10 kost!) én ben je lid van &of!

De voordelen van een lidmaatschap:

  • Korting op fuiven (5 euro ipv 8 euro)
  • Korting op legendarische activiteiten (&ofstars, spaghetti-avond,…)
  • Je kan gratis boeken en dvd’s uitlenen in de mediatheek van het Holebihuis op vertoon van je &of-lidkaart.
  • Korting op alle films van het Holebi-filmfestival
  • De lidkaart is onder de vorm van een çavariapas, dus je hebt er ook recht mee op alle voordelen die een çavariapas heeft (betalende activiteiten van organisaties aangesloten bij çavaria, zie: www.cavariapas.be)
  • Als bedankje voor onze vrijwillige inzet en om onze werking te steunen, hoe meer leden, hoe beter onze onderhandelingspositie wordt bij de stad Leuven en het provinciebestuur.

Misschien heb je echter al een çavariapas en wil je toch graag de &of info ontvangen en onze werking steunen? Dat kan ook! Als je reeds een çavariapas hebt, kan je voor 4 euro steunend lid worden. Dan krijg je al onze info, maar geen çavariapas (gezien je die al hebt!)

Hoe kan ik lid worden?

Vul het formulier hieronder online in.

Stort daarna het juiste bedrag op rekeningnummer BE84 0011 6974 8359, met vermelding ‘nieuw lidmaatschap’, je naam en voornaam.


De çavariapassen-lidkaarten worden éénmaal per maand aangemaakt behalve gedurende de 2 vakantiemaanden. Het secretariaat laat je weten als die van jou is gearriveerd! Maar ondertussen blijf je al zeker up-to-date.

Jouw gegevens

 

Verificatie