Coördinatie

Maxime

Leeftijd: 28

Marieke

Leeftijd: 22

Kernlid sinds?
2017
Waarom heb je voor deze functie gekozen?
Ik heb zelf als lid mogen ervaren hoeveel een vereniging als &of voor iemand kan betekenen. Het leek me dan ook zeer boeiend om daar als kernlid zelf aan bij te kunnen dragen. Na twee jaar mee te draaien in de kern als fuifverantwoordelijke, heb ik beslist om nog een tandje bij te steken en me aan coördinatie te wagen. Aangezien ik van organiseren hou en uiteenlopende interesses heb leek me dat wel een geschikte functie. Als coördinator ben je ook een aanspreekpunt en je kan intensief samenwerken met een team van gemotiveerde vrijwilligers! Meer dan genoeg redenen voor mij om me hiervoor te engageren!
Wat betekent &of voor jou?
Bij &of heerst er altijd een toffe sfeer, er wordt veel gelachen en je leert er superleuke mensen kennen! Maar bovenal is het een plaats waar je steeds kan terugkomen zonder de angst om anders bekeken te worden om wie je bent. In de jaren dat ik naar &of kom heb ik hier veel mensen, inclusief mezelf, zien openbloeien en groeien…
Wat is jouw favoriete film?
Moonlight
Wat is jouw favoriete drank?
Mojito
Kernlid sinds?
2017
Waarom heb je voor deze functie gekozen?
Ik heb voor coördinatie gekozen omdat ik graag bezig ben met de organisatorische kant van de zaak! Kernvergaderingen fiksen, zorgen dat alles vlot draait en dat iedereen zich goed voelt in de kern en in &of, bijspringen waar nodig! And who needs sleep anyway?
Wat betekent &of voor jou?
Een plek waar je kan thuiskomen
Wat is jouw favoriete stad?
Londen: “Because a bad day in London is still better than a good day anywhere else”
Wat is jouw motto?
Life is too short to drink bad coffee

Don't label people