Fuiven

Het slapeloze “Insomnia”-thema dat één keer per jaar plaatsvindt rond Expedition Y van WJNH vzw. wordt telkens in de Lido georganiseerd. Maar daarnaast geven we ook nog regelmatig “Inside Out”-fuiven in de Albatros in de Brusselsestraat!

Maar wat is er dan juist zo speciaal aan zo’n &of-fuif?”, vraag je jezelf nu waarschijnlijk af. Een zeer terechte vraag, vinden wij bij &of! ‘Inside Out’ staat garant voor de nodige dosis ambiance: gemotiveerde medewerkers, budgetvriendelijke inkom en een dj waardoor je gegarandeerd uit de bol gaat, wat wil je nog meer? Maar dat is zelfs nog niet alles… Elke editie van ‘Inside Out’ staat in het teken van een bepaald thema. Zo zijn onder meer de zeer gesmaakte ‘Message Party’ en ‘The Jungle Party’ al de revue gepasseerd.

Op de fuifkalender vind je het overzicht van de fuiven die &of organiseert in zaal Albatros . Heb je zin om een shiftje te doen op een volgende fuif, laat dan van je horen op .  Wij belonen je inzet met een gratis inkom, een bandje waarmee je gratis gebruik kan maken van de toiletten en een aantal drankbonnetjes per shift die je doet!

Eerstvolgende fuiven: