Zoektocht naar de laatste paaseieren

Wanneer:
22 april 2015 @ 18:30 – 21:30
2015-04-22T18:30:00+02:00
2015-04-22T21:30:00+02:00
Kosten:
Gratis
Zoektocht naar de laatste paaseieren

De Paashaas is reeds teruggekeerd naar z’n vertrouwde holletje, maar stuurde ons een paar dagen geleden toch een opvallend bericht. Hij meldde ons immers pardoes dat hij enkele paaseitjes te veel had verstopt in de tuin van de abdij van Keizersberg. Zonde van al die heerlijke chocolade natuurlijk! Daarom gaan we met ‘&Of Overload’ woensdag op vredesmissie: we ontdoen de wereld van onnodig chocoladeverlies! Strijders van de Haas, verenigt u!

Beter laat dan nooit: we gaan paaseieren rapen! Kom woensdag 22 april om 19u30 naar de Vismarkt. Wij zullen je opwachten aan de glascontainers, en wandelen nadien rustig naar de Abdij van Keizersberg. Daar zullen de beentjes weer mogen buigen bij het zien van al dat lekkers. Kostprijs: nada. Waar kom je dat nog tegen!?
Is dit je eerste keer bij &of? Welkom! De Paashaas heeft ook eitjes voor jou verstopt! Wil je toch liever eerst een paar &offers leren kennen, kom dan een uurtje vroeger (18u30) al naar de Vismarkt. Twee habitués zullen daar al je vragen beantwoorden, zodat je met een gerust hart (en met een lege maag die knort naar chocolade) mee kunt doen aan de activiteit.

We vatten het nogmaals samen:
WIE: Alle geïnteresseerden tot en met 30 jaar
WAT: Paaseieren zoeken in de tuin van de Abdij van Keizersberg
WANNEER: Woensdag 22 april, om 19u30
WAAR: Afspraak op de vismarkt, aan de glascontainers
PRIJS: Gratis.
INSTAPMOMENT: Om 18u30 op de vismarkt, aan de glascontainers

(Deze paaseierenzoektocht maakt deel uit &Of Overload: twee weken vol activiteiten om de laatste stapjes van het studiejaar vermakelijk in te zetten. Check www.enof.be of onze facebookpagina voor meer informatie)


Geplaatst

in

door

Tags: