Coming In / Coming Out (tem 30j)

Wanneer:
11 oktober 2017 @ 20:00 – 22:00
2017-10-11T20:00:00+02:00
2017-10-11T22:00:00+02:00
Waar:
Ballon op het Hooverplein
Herbert Hooverplein
3000 Leuven
België
Coming In / Coming Out (tem 30j) @ Ballon op het Hooverplein | Leuven | Vlaanderen | België

Hoi (toekomstige) &offertjes,

Op de derde dag van de startweek hebben we een vormende activiteit voor jullie in petto.
Sommigen komen er direct voor uit, maar voor de meesten zijn de eerste stapjes in de holebiwereld een beetje zoekend en aarzelend. De ene begint online, een ander komt meteen naar een &of-activiteit en die andere dappere enkeling vertelt het eerst aan de ouders. Bovenop deze eerste stapjes hebben we ook tijd voor de coming out. Voor de ene is het ‘uit de kast komen’ reeds gebeurt, de andere is nog aan het nadenken hoe het te vertellen tegen ouders, vrienden of kennissen.
Hoe je deze twee zaken ook aanpakt – of nog wil aanpakken – ze zijn een belangrijk moment dat je mee vormt tot wie je bent of wie je wil zijn. Daarom nemen we op 11 oktober even de tijd om ervaringen te delen en tips uit te wisselen.
Of je nu nog je eerste stapjes moet zetten, ergens halverwege rondhuppelt of een dansje doet op de plaats van aankomst, jullie zijn allemaal hartelijk welkom voor deze activiteit!

Is dit je eerste keer bij &of en maak je graag op voorhand kennis met 2 van onze vrijwiligers en eventuele andere nieuwe &offer kom dan een uurtje vroeger naar de afspreekplaats (19u Ballon op het Hooverplein) waar 2 onthaalvrijwilligers je zullen opwachten. Jullie gaan eerst een uurtje rustig iets drinken om vervolgens samen naar de activiteit te komen. Voor verdere vragen over het instapmoment kan je terecht bij .

Praktisch
Wanneer? Woensdag 11 oktober, om 20u
Waar? De ballon op het Hooverplein
Voor wie? Iedereen t.e.m. 30 jaar
Prijs? Gratis!


Geplaatst

in

door

Tags: