&of presents: Het weekend van melk en honing; laten we eens lekker Keynsiaans gaan doen!

Wanneer:
7 november 2014 @ 19:00 – 9 november 2014 @ 16:00
2014-11-07T19:00:00+01:00
2014-11-09T16:00:00+01:00
&of presents: Het weekend van melk en honing; laten we eens lekker Keynsiaans gaan doen!

Besparen, besparen en nog eens besparen!
De krant, de radio, de televisie en zelfs de Tablets hebben het over niets anders meer. De crisis moeten we met z’n allen doorstaan; alles wordt duurder, maar je zakgeld wordt minder, en de ooit zo riante vergoeding voor het gras afrijden is nu al met 2 pintjes letterlijk opgedronken

Ook &of staat op de rand van de financiële hel! Het jaarlijkse kernuitstapje naar Disney World Orlando werd omwille van onze beperkte middelen vervangen door Disneyland Parijs. &of zit sinds kort ook niet meer bij de G(ay)8, de 7 rijkste holebiverenigingen van Vlaanderen en Rusland. 

U kan begrijpen dat het weekendteam zich dit zeer hard heeft aangetrokken en op zoek ging naar oplossingen. Na wat opzoekwerk waren wij van mening dat om &of er weer bovenop te helpen we eerst geld in onze leden moeten investeren, zodat we ze daarna (figuurlijk!) leeg kunnen zuigen. Daarom gaan wij komende november op decadent weekend voor een absolute spotprijs! Wat kan je op dit weekend verwachten? – Decadent voedsel! – Leuke activiteiten! (zowel actief als informatief) – Je leert nieuwe mensen kennen! – Een super enthousiaste ploeg! – Een dramavrije zone! – Drank aan goeie prijzen! Hoeveel kost het weekend? -25 Euro voor leden -30 Euro voor niet leden (je wordt dan ineens mee lid!) Hoe schrijf je je in? klik op de onderstaande link, vul een aantal dingen in en wij doen de rest! https://docs.google.com/forms/d/1xrFp6FCybwNKjsNi0FnHdMH1ASfflIJcxdoRI_orjaM/viewform Sit back, relax,en begin maar af te tellen! See you there!


Geplaatst

in

door

Tags: