Weerwolven van Wakkerdam

Wanneer:
23 april 2015 @ 20:00 – 23:00
2015-04-23T20:00:00+02:00
2015-04-23T23:00:00+02:00
Weerwolven van Wakkerdam

De nacht valt over het ooit zo vredige dorpje dat Wakkerdam heet. Vermoeide burgers zoeken hun bed op, trekken de laken over hun ogen, en proberen de slaap te vatten. Ondertussen waait een kille wind door de bomen rond het plein. Wolvengehuil weerklinkt. Het lijkt erop dat niet iedereen de slaap probeert te vatten op deze koude winteravond. Blijkbaar is de stad levendiger dan ooit gedacht… Voor even toch, want morgen zal wederom blijken dat het inwonersaantal van de stad lichtelijk gedaald is.

Jawel dames en heren, dag 4 van ‘&Of Overload’ zal worden gevuld met één der bekendste partygames: Weerwolven van Wakkerdam! Lees dus alvast die “Omgekeerde psychologie voor Dummies” die je voor je verjaardag hebt gekregen, want hij zal goed van pas kopen. Vrienden worden vijanden, en vertrouwden blijken toch een dubbele agenda te hebben. Spanning en sensatie gegarandeerd!

Donderdag 23 april spreken we om 20u af aan de Panos op het Martelarenplein en wandelen nadien samen naar het zaaltje boven Café Rocco (Diestsesteenweg 24). Daar kunnen we tot in het holst van de nacht blijven Weerwolven. Wie later komt, kan ons daar vervoegen.
Eerste keer bij &Of? Ook welpjes kunnen uitstekende wolven zijn! Kom alvast een uurtje vroeger naar het Martelarenplein, want reeds om 19u zullen twee vertrouwde &offers je daar opwachten. Daar krijg je alle informatie die je ooit had willen krijgen over &of, tezamen met een drankje en een toffe babbel. Zo spring je niet onmiddellijk in het onbekende.

Een korte samenvatting:
WIE: Alle geïnteresseerden tot en met 30 jaar
WAT: Weerwolven van Wakkerdam
WANNEER: Donderdag 23 april, om 20u
WAAR: Afspraak op het Martelarenplein, voor de Panos
PRIJS: Gratis.
INSTAPMOMENT: Om 19u op het Martelarenplein, voor de Panos

(Dit spel maakt deel uit &Of Overload: twee weken vol activiteiten om de laatste stapjes van het studiejaar vermakelijk in te zetten. Checkwww.enof.be of onze facebookpagina voor meer informatie)


Geplaatst

in

door

Tags: