&of Startweekend

Wanneer:
18 september 2015 @ 18:30 – 20 september 2015 @ 13:00
2015-09-18T18:30:00+02:00
2015-09-20T13:00:00+02:00
Waar:
Diest
Kosten:
Gratis
&of Startweekend @ Diest

Lieve &offertjes

&of draait volledig op vrijwilligers en wij zijn op zoek naar de nieuwe lichting. Van 18 tot 20 september gaan wij met z’n allen op startweekend in Diest en iedereen t.e.m. 30 jaar die geïnteresseerd is in een functie in de kern, vrijwilliger worden in 1 of meerdere teams of gewoon wilt meedenken en werken aan de toekomst van &of is welkom.

Waar kan je je aan verwachten?
-Een duidelijk beeld van wat &of is en doet
-Brainstorm over wat &of zal worden en doen
-Teambuilding
-Veel voedsel en gezelligheid

Praktisch
-We vertrekken in groep op vrijdag rond 18u30 in Leuven met de trein naar Diest en zijn rond 13u terug in Leuven op zondag .
-Het is niet verplicht aan het hele weekend deel te nemen of om samen de trein te nemen, als je niet met heel het weekend kan meedoen, kan je dit ingeven in het formulier, als je voor eigen vervoer zorgt, laat dit even weten via een mailtje naar (er is parkeerplaats voor auto’s)
-Het weekend is volledig gratis afgezien van je vervoer van en naar Diest.
-Inschrijven is verplicht, dit kan tot en met zondag 13 september.
-Extra info over benodigdheden krijg je per mail in de loop van september, maar je kan je verwachten aan standaard weekendbenodigdheden (slaapzak, kussen, toiletgerief, etc.)

Hebben we je kunnen overtuigen mee te komen op ons fantastische startweekend, schrijf je dan in via deze link: https://docs.google.com/forms/d/1uJUIbW_aADMGUePEFUnorGfvjfXeXRdxiXqcrw4veCM/viewform

Heb je nog vragen of heb je zin in een kernfunctie/vrijwilligersfunctie, maar kan je niet mee op weekend, stuur gerust een mailtje naar .

Hopelijk tot dan!
Ward & Sten

PS.: De kernfuncties (en bijbehorende teams) waarvoor we mensen zoeken zijn de volgende: Café, Onthaal, Promo, Fuiven, Financiën, Secretariaat, Activiteiten, Scholemwerking, Werkgroep 24 urenloop en Weekend.


Geplaatst

in

door

Tags: