Startweekend &of 2016

Wanneer:
16 september 2016 @ 18:00 – 18 september 2016 @ 14:00
2016-09-16T18:00:00+02:00
2016-09-18T14:00:00+02:00
Kosten:
Gratis

Liefste &offertjes

Het is weer zo ver: WIJ GAAN OP STARTWEEKEND! Moest het je niet opvallen, wij kunnen alvast niet wachten op een van de leukste weekenden van het jaar. We nemen iedereen mee die in de kern van &of wil, vrijwilliger wil zijn bij &of of gewoon een weekend lang mee wil denken en praten over de toekomst van &of. We vertrekken op vrijdag 16 september omstreeks 18u met de trein vanuit het station van Leuven naar Diest, of je regelt je eigen vervoer. Zondag 18 september zijn we ten laatste om 14u terug in het station van Leuven. Inschrijven is verplicht, kan tot en met zondag 11 september en dat kan je via deze tool: https://goo.gl/XfjOQK

Kan je niet het hele weekend, maar wil je wel graag mee? Geen probleem! In de inschrijftool kan je aangeven wanneer je er wel en iet kan zijn?
Wil je in de kern, maar kan je niet op weekend? Ook geen probleem! Stuur een mailtje naar met je kandidatuur of spreek een van de coördinatoren (David en Sten) aan tijdens het café/een activiteit.
Vraag je je af wat het allemaal gaat kosten? Niets! &of voorziet je het hele weekend van slaapplaats, eten en drinken. Het enige wat je zelf dient te betalen is je vervoer (treinticket of eigen vervoer.

Je vindt dat je nog informatie mist om op weekend te gaan zoals precieze tijd, benodigdheden, een adres…? Geen nood! Na de deadline voor de inschrijvingen krijg je een mail met alle praktische informatie in verband met het weekend.
Heb je toch nog vragen voor ons? Nog steeds geen probleem! Stuur gewoon een mailtje naar .

Wij hopen dat jullie in groten getale meekomen!

David en Sten


Geplaatst

in

door

Tags: