Startweekend, vervangen door startdag! (24/09)

Wanneer:
24 september 2017 hele dag
2017-09-24T00:00:00+02:00
2017-09-25T00:00:00+02:00
Waar:
&of
Diestsesteenweg 24
3010 Leuven
België
Kosten:
Gratis
Startweekend, vervangen door startdag! (24/09) @ &of | Leuven | Vlaanderen | België

UPDATE:

Lieve &offertjes
Voor de startdag de volgende praktische mededeling: We beginnen om 9u30 in het Holebihuis Vlaams-Brabant (verdiep boven de Rocco, Diestsesteenweg 24, 3010 Kessel-Lo). Met enige aandrang vragen wij iedereen die niet was ingeschreven is voor het weekend maar wel wil deelnemen aan de startdag, om een mailtje te sturen naar


Het is weer zo ver: WIJ GAAN OP STARTWEEKEND! Moest het je niet opvallen, wij kunnen alvast niet wachten op een van de leukste weekenden van het jaar. We nemen iedereen mee die in de kern van &of wil, vrijwilliger wil zijn bij &of of gewoon een weekend lang mee wil denken en praten over de toekomst van &of. We vertrekken op vrijdag 22 september omstreeks 18u met de bus vanuit het station van Leuven naar Geel, of je regelt je eigen vervoer. Zondag 24 september gaan we terug naar Leuven. Inschrijven is verplicht, kan tot en met zondag 17 september en dat kan je via deze tool:https://goo.gl/forms/FRzsUFqA0elvqQkg1

Kan je niet het hele weekend, maar wil je wel graag mee? Geen probleem! In de inschrijftool kan je aangeven wanneer je er wel en iet kan zijn?

Wil je in de kern, maar kan je niet op weekend? Ook geen probleem! Stuur een mailtje naar info @enof.be met je kandidatuur of spreek een van de coördinatoren (David en Sten) aan tijdens het café of een activiteit.

Vraag je je af wat het allemaal gaat kosten? Niets! &of voorziet je het hele weekend van slaapplaats, eten en drinken. Het enige wat je zelf dient te betalen is je vervoer (buskaartje of eigen vervoer.
Je vindt dat je nog informatie mist om op weekend te gaan zoals precieze tijd, benodigdheden, een adres…? Geen nood! Na de deadline voor de inschrijvingen krijg je een mail met alle praktische informatie in verband met het weekend.

Heb je toch nog vragen voor ons? Nog steeds geen probleem! Stuur gewoon een mailtje naar info @enof.be.

Wij hopen dat jullie in groten getale meekomen!


Geplaatst

in

door

Tags: