Stadsspel

Wanneer:
20 april 2015 @ 20:00 – 23:00
2015-04-20T20:00:00+02:00
2015-04-20T23:00:00+02:00
Waar:
ballon op het Herbert Hooverplein
Kosten:
Gratis
Stadsspel @ ballon op het Herbert Hooverplein

“De wereld is een schouwtoneel dat wij bespelen” zongen volkslievelingen en vrijetijdsfilosofen Nicole & Hugo ooit in één van hun bekendste hits. Hoog tijd om die raad eindelijk op te volgen! De eerste dag van ‘&Of Overload’ vullen we daarom met een grandioos stadsspel. Trek dus je stevigste wandelschoenen aan en zet je goedhumeurpet op, want verliezen is geen optie! (Ok, technisch gezien wel, maar geef toe: dat wil je niet!) We kunnen je nog niet te veel verklappen, maar we kunnen je alvast verklappen dat je een groot deel van Leuven zult zien.

Maandag 20 april staan we om 20u klaar aan de ballon op het Herbert Hooverplein om jullie allen op te vangen. Van daaruit zullen we jullie de wijde wereld insturen met tips, foto’s, raadsels, vragen… Ach, je moet het maar komen ontdekken!

Nieuw bij &Of? Ook jou hebben we hard nodig om dit spel extra leuk te maken! Om 19u staan al twee ervaren &offers voor jou klaar aan de Ballon. Zij zullen samen met jou, onder het genot van een drankje, onze werking doornemen. Zo kun je al je vragen kwijt, én leer je alvast wat mensen kennen. Een win-winsituatie!

Nog een korte samenvatting:
WIE: Alle geïnteresseerden tot en met 30 jaar
WAT: Stadsspel in Leuven
WANNEER: Maandag 20 april, om 20u
WAAR: Afspraak aan ballon op het Herbert Hooverplein.
PRIJS: Gratis.
INSTAPMOMENT: Om 19u aan de ballon op het Herbert Hooverplein.

(Dit stadsspel maakt deel uit &Of Overload: twee weken vol activiteiten om de laatste stapjes van het studiejaar vermakelijk in te zetten. Checkwww.enof.be of onze facebookpagina voor meer informatie)


Geplaatst

in

door

Tags: