&Of Kerstdiner

Wanneer:
16 december 2014 @ 19:00 – 22:00
2014-12-16T19:00:00+01:00
2014-12-16T22:00:00+01:00
Waar:
Het standbeeld van Justus Lipsius op de Bondgenotenlaan.

Veenbessentaartjes, pommes dauphines, apfelstrudel, tongrolletjes, lamskroon met saffraansaus, kastanjesoep, wilde eendenborst, oliebollen, ossenhaas, chocolademousse en zalmcarpaccio. Het is slechts een wilde selectie aan gerechten uit het grote kerstreceptenboek van grootmoeder, waaruit zij elke 25de december haar recepten koos. Graag hadden wij voor jullie persoonlijke enkele klassiekers klaargemaakt, maar door een ongelukkig voorval is dat helaas niet meer mogelijk. Wie gooit er nu ook antieke boeken in een haardvuur omdat het brandhout op is… Enfin, gelukkig hebben we een schitterend alternatief gevonden!

Op 16 december, de laatste dinsdag van het reguliere academiejaar, reserveren wij een tafeltje in restaurant De Appel. Ene Gonzalo_de_Berceo omschreef zijn bezoek aan dat restaurant op Tripadvisor als “een leuke ervaring”, dus we nemen hem graag op zijn woord. We wachten jullie om 19u op aan het standbeeld van Justus Lipsius op de Bondgenotenlaan, en gaan daarna samen aan tafel voor een heerlijke meet-and-greet(-and-eat). Natuurlijk willen we jouw plek zo spoedig mogelijk reserveren, dus vergeet niet jezelf in te schrijven via onderstaande inschrijftool. Zo ben je zeker van je plek en van je avondmaal!

https://docs.google.com/forms/d/16MjWWU80FAVIpn2XvpgkNcE97sMpT1erDM8jniTO1yw/viewform

We vatten het nogmaals samen voor jullie:
WIE: Alle fijnproefers en veelvraten t.e.m. 30 jaar.
WAT: Een kerstdiner in De Appel (Ravenstraat 15, 3000 Leuven)
WANNEER: Dinsdag 16 december om 19u00
WAAR: Het standbeeld van Justus Lipsius op de Bondgenotenlaan.
PRIJS: Dat ligt eraan hoeveel honger je hebt…
OPGELET: Inschrijven wordt voor deze activiteit sterk aangemoedigd! De link staat bovenaan.
INSTAPMOMENT: We brengen je zo snel mogelijk op de hoogte over een eventueel instapmoment! Houd de pagina dus zeker in de gaten.
Tot dan!
Opmerkingen? Stuur gerust even aan mailtje naar .


Geplaatst

in

door

Tags: