Ho Ho Ho! &of gaat naar de kerstmarkt!

Wanneer:
11 december 2014 @ 20:00 – 23:00
2014-12-11T20:00:00+01:00
2014-12-11T23:00:00+01:00
Waar:
Standbeeld Justus Lipsus
Bondgenotenlaan
3000 Leuven
België

Soms zijn er van die jaarlijkse activiteiten waar je gewoon níet naar uitkijkt. Sommigen onder ons beven nog steeds wanneer ze terugdenken aan de extreme sporten die ze moesten uitvoeren tijdens de sportdagen op het middelbaar. Anderen blijven dan weer tot op de dag van vandaag beven bij de gedachte aan het voorlezen van die verplichte nieuwjaarsbrief. En toch, van tijd tot tijd zijn er van die jaarlijkse activiteiten waar je gewoon geen ‘nee’ tegen kunt zeggen. Jawel, het is weer tijd voor onze kerstmarktbezoek: een hoogdag voor jenevertjes, kitscherige kerstdecoratie en algehele gezelligheid!

We spreken om 20u af aan het standbeeld van Justus Lipsius op de Bondgenotenlaan, en gaan daarna met z’n allen de “3e leukste kerstmarkt van Europa” onveilig maken. Er zijn ruim 140 standjes, dus er valt voldoende te beleven. Wintermutsen passen, op de foto met de kerstman of slingeren aan de takken van de kerstboom: het kan allemaal. Het enige wat je verplicht dient mee te brengen, is je opperste kerststemming!

Een samenvatting van deze activiteit:
WIE: Alle geïnteresseerde kerstmarktfanatici t.e.m. 30 jaar
WAT: Een bezoek aan de Leuvense kerstmarkt
WANNEER: Donderdag 11 december om 20u00
WAAR: Het standbeeld van Justus Lipsius op de Bondgenotenlaan
PRIJS: De door jouw gekochte glühwein, sneeuwbollen en borduurwerkjes
INSTAPMOMENT: We brengen je zo snel mogelijk op de hoogte over een eventueel instapmoment! Houd de pagina dus zeker in de gaten.

Tot dan!

Omerkingen? Stuur gerust even aan mailtje naar


Geplaatst

in

door

Tags: