&of en de strijd om de Gouden Pompoen (des doods)

Wanneer:
29 oktober 2014 @ 19:30 – 22:00
2014-10-29T19:30:00+01:00
2014-10-29T22:00:00+01:00
Waar:
Alma 2 hoofdingang
Alma 2
Campus Sociale Wetenschappen, Edward van Evenstraat 2C, 3000 Leuven
België
&of en de strijd om de Gouden Pompoen (des doods) @ Alma 2 hoofdingang | Leuven | Vlaams Gewest | België

Vrijdag 31 oktober staat wederom bol van de griezelverhalen, angstschreeuwen en klopgeesten, maar wij bereiden jullie op een eerder ludieke manier voor op deze van oorsprong Keltische hoogdag. Woensdag 29 oktober, twee dagen voor All Hallows Eve, houden we onder het mom van ‘wat je allemaal kunt doen met een pompoen’ een heus pompoenenfestijn. Enkele vermakelijke spellen en opdrachten zullen moeten uitwijzen wie van jullie een grootmeester in het pompoenschap is, en hij of zij zal worden beloond met een van de meest exclusieve prijzen ooit: de wonderbaarlijke Gouden Pompoen Des Doods™. Van “Pompoenkegelen” tot “Pompoensnijden”, alles waar dit gewas aan te pas kan komen, staat op onze agenda. En dit is alles zal plaatsvinden in één van de meest griezelige en donkere plekken van Leuven: Het Mariapark aan de Bankstraat.

We spreken om 19:30 af aan de hoofdingang van Alma 2 aan de Parkstraat, en we wandelen daarna gezamenlijk naar het Mariapark: een tocht van ongeveer tien minuutjes. Wie later zou zijn, kan ons daar vervoegen. Neem ook zeker een dikke jas mee, want het gaat hier om een buitenactiviteit.

Voor wie het allemaal wat korter wilt, een samenvatting:
WIE: Alle geïnteresseerden t.e.m. 30 jaar
WAT: Een ludieke strijd om de Gouden Pompoen Des Doods™
WANNEER: Woensdag 29 oktober van 19u30 tot 22u00 (ongeveer)
WAAR: We spreken af aan de hoofdingang van Alma 2 aan de Parkstraat, nabij de Campus Sociale Wetenschappen. Daarna gaan we naar het Mariapark aan de Bankstraat.
PRIJS: Gratis!
INSTAPMOMENT: Er wordt voor deze activiteit géén instapmoment voorzien

Tot dan!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur gerust even aan mailtje naar


Geplaatst

in

door

Tags: