Zomervakantie 2016!

Liefste &offertjes,

Ja hoor het is eindelijk zomer! Natuurlijk heeft niet iedereen vakantie, herexamens moeten geleerd, het werk doet zichzelf niet en &of draait ook nog lekker door. De blogposts die jullie (ongeveer) elke weer van heerlijk vermaak dienden, gaan wel eventjes op rust. We zullen tot de start van het nieuwe werkingsjaar geen wekelijkse updates meer geven over het reilen en zeilen binnen &of.

Dit betekent natuurlijk niet dat er niets meer te zien zal zijn. Misschien vinden jullie somtijds nog wel eens een leuk stukje tekst of een vakantiefotootje terug. Verlies dus zeker de site niet uit het oog, al is het maar op de hogte te blijven van alle toffe dingen die nog gepland staan deze zomer (je kan deze ook steeds terugvinden op onze facebookpagina!)

Ten slotte rest ons enkel nog jullie toch even te bedanken voor dit fantastische jaar! Ook voor ons als coördinatoren was het een waar genoegen dit jaar met jullie allemaal te mogen beleven, dat smaakt dus naar meer! ZIen we jullie nog deze zomer, of anders weer bij het begin? Wij kijken er alvast naar uit!

Kusjes David en Sten