Weekend

Tine

Leeftijd: 22

Marieke

Leeftijd: 20

Kernlid sinds?
2016
Waarom heb je voor deze functie gekozen?
Weekend is de ideale gelegenheid om je drie dagen lang te amuseren met oude en nieuwe vrienden. Samen met mijn medeverantwoordelijke, kijk ik er heel hard naar uit om een top weekend in elkaar te steken, waar iedereen zich amuseert!
Wat betekent &of voor jou?
&of is een leuke vriendengroep waar ik me super goed amuseer en waar ik 100% mezelf kan zijn!
Wat is jouw favoriete bezigheid?
Series kijken onder een lekker warm fleece-dekentje.
Naar welk land wil jij graag eens op vakantie gaan?
Zweden, Noorwegen, Canada, US, Australië… Het is nogal een lange lijst!
Kernlid sinds?
2017
Waarom heb je voor deze functie gekozen?
M’n eerste weekend was voor mij als deelnemer een echt kantelmoment bij &of; ik was als verlegen, ‘is-dit-nu-allemaal-wel-iets-voor-mij’ zenuwpees vertrokken op vrijdagavond, maar zondag kwam ik vol enthousiasme en euforie terug thuis! I found my people! Als verantwoordelijke hoop ik nu dat ik toekomstige deelnemers een even onvergetelijke ervaring kan bieden, en daar ga ik dan ook voor de volle 200% voor gaan!
Wat betekent &of voor jou?
Een plek waar je kan thuiskomen
Wat is jouw favoriete stad?
LONDON ❤️ Al 9 jaar lang ga ik minstens een keer per jaar naar de Britse hoofdstad, het is een echte verslaving! Londen is eindeloze ritjes op the underground, de modernste wolkenkrabbers naast de oudste torens, mensen in all shapes and sizes die unapologetically hunzelf kunnen zijn, de drukste straten met onontdekte zijstraatjes, eten uit alle hoeken van de wereld… Kortom de allerleukste plek op aarde!
Wat is jouw motto?
Life is too short to drink bad coffee