De waarde van videogames

Hallo iedereen,

Sinds kort ben ik weer eens verslaafd aan een spel. Wel eerder een reeks , het gaat namelijk om de Uncharted collectie die al effe uit is op de PS4.

Het eerste deel vond ik al leuk, maar het tweede deel is gewoon nog ettelijke malen beter :). De omgevingen , gevechten, kortom een toppertje. Nog effe verder ploeteren en deel 3 staat op me te wachten.

Videogames is iets speciaal. Je wordt beloond als je het goed doet maar anderzijds wordt je ook wel gestraft als je het slecht doet. Je kan dan wel meerdere malen opnieuw proberen tot het je wel lukt (omwille van vooruitgang). Beetje zoals examens eigenlijk.

Ik kan nog wel wat vertellen maar ik geef liever het woord aan wat mensen die het beter kunnen uitleggen 😉

Your brain on video games

7 ways games reward the brain

groetjes,

Gino en Jeroen