Scholenwerking zet z’n zonnepanelen open

Hey lieve &of-ertjes,

Na regen komt zonneschijn, vandaag eerste echte dag vakantiegevoel (jeeuj!!!) gehad. En wij van scholenwerking nemen dan ook even vakantie!!

Het afgelopen jaar was enorm druk, we zijn alweer naar tientallen klassen getrokken om honderden leerlingen te laten zien dat seksuele diversiteit absoluut niet iets is waar je schrik van moet hebben, dat niet abnormaal is en zeker en vast niet schadelijk voor de gezondheid.

Maar ja, zoveel leerlingen zien, dat kost veel energie en daarom nemen wij samen met het onderwijs vakantie om opnieuw met volledig opgeladen batterijen, reservebatterijen, battery packs en alles wat ons ook maar enigszins energie kan geven in voorraad om ons opnieuw te smijten voor een tof, boeiend en verrijkend jaar te hebben en te kunnen geven aan die honderden leerlingen.

Wij zitten wel niet helemaal stil hoor, samen met Mixed en het Holebihuis gaan wij de komende maanden werken aan ons programma zodat we nog betere werkingen kunnen geven!

Maar eerst: een zonnig terrasje en lekker genieten van de zomer! Doe gerust mee, waar je ook mag zijn. Tis maar ene keer zomer per jaar, nietwaar?

Veel liefs,
Jeroen & Niels