Jullie maken onze fuiven nog beter!

Hoi hoi, hier zijn we weer.

Er is veel gebeurd sinds mijn vorige blog. De examens en de blok (Blurgh), maar ook hebben we weer een super leuke Smooch party erop zitten met de bijkomstige hoeveelheid alcohol om dit allemaal te vergeten! Het was mijn 3de Smooch die ik voor jullie mocht organiseren en zoals de vorige keren heb ik mij even hard geamuseerd, ik hoop jullie ook ;).

Zo is ook het Smooch-party team opgestart, een facebook groep vol mensen die van feesten houden en nog belangrijker shiftjes ;p. Deze groep is er niet alleen voor mensen makkelijker te kunnen spammen voor shiften, maar ook om de meningen te vragen over ideetjes die ik heb over de fuif of als je voorstellen hebt voor de fuif. Door de grote hoeveelheid ideetjes en meningen( waar ik enorm blij van werd), is er het FuDiFo ontstaan, het Fuiven Discussie Forum. Hier gaan we de meningen samenbrengen en een beetje brainstormen om de fuiven nog een groter succes te maken.

Wil jij ook meehelpen aan de fuiven? Met een shiftje of met een geweldig idee? Stuur dan naar en dan maken we er gezamenlijk een succes van!

Lieve kusjes en dikke knuffels xxx xoxoxo

Michiel jullie partymanager 😉