Het eerste café

Lieve &offertjes

Ons immergezellige &ofcafé staat elke maand klaar voor jullie (naast de maandelijkse ceci n’est pas enough natuurlijk). We kunnen niet genoeg benadrukken hoe fijn wij het vinden als jullie allemaal even of wat langer langskomen. We begrijpen natuurlijk ook dat het best spannend is, zo de eerste keer alleen of zelfs in groep, maar we doen er alles aan om het voor iedereen zo gezellig mogelijk te maken. Alleen de eerste keer binnenkomen is zelfs mogelijk, als er iets is dat we altijd in huis hebben staan, dan is het wel een babbeltje.

Als extraatje voor jullie hebben we deze keer een aantal quotes verzameld van &offers oud en nieuw over hun eerste keer op een &ofcafé, we vroegen hen even terug te blikken en hun ervaringen met jullie te delen.

“In oktober 2015 heb ik mijn eerste voetstappen gezet in het &of-café en ben er sindsdien niet meer weg te slaan. Ik werd er fantastisch onthaald en heb er heel fijne vriendschappen aan overgehouden!”

2011, maart: “Ik had eerst wat schrik om naar binnen te gaan, maar omdat het zo koud was en ik 20 min te voet onderweg ben, heb ik de stap gezet. Ik heb het me nooit beklaagd dat ik die avond naar binnen ging.”

2009. “Ik was verbaasd om er allemaal mensen te zien van wie ik nooit had gedacht dat ze holebi waren.”

“Mijn eerste &ofcafé was nog in het voormalige C&C in 2007. En het feit dat ik er zovele jaren later nogsteeds zelden één oversla zegt denk ik wel genoeg over hoe het me was bevallen!”

“Ik kwam het voor het eerst op een &ofcafé na het Grote nieuw bij &ofspel in oktober van 2012 en ik voelde me meteen thuis. Dit geldt nog steeds elke keer als ik me weer tussen alle &offertjes op café (of elders bevind) en zal hopelijk zo nog jaren blijven.”

We hopen jullie snel weer te zien aan de zinken toog! Deborah &Sten