Gelukwensen van onthaal

Dag lieve &offers,
Allereerst willen Jan en ik jullie vanuit Onthaal een fantastisch nieuw jaar toewensen. Dat al jullie dromen mogen uitkomen. Geniet ten volle van elke dag in 2016, wees creatief, blijf jezelf, help eens een vriend, durf te luisteren, durf te spreken, hou van, heb lief en vooral, dat zeggen we graag nog een keer: geniet van elke dag!

&of draait en werkt volledig op vrijwilligers. Heb jij zin om deel uit te maken van één van onze vrijwilligersteams? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Ook bij Onthaal zoeken we steeds vrijwilligers: kan jij goed luisteren en help je graag een ander verder? Dan ben jij misschien de geschikte vrijwilliger om ons team te verstevigen!

Ook in 2016 staat het Onthaalteam voor jullie klaar. Aarzel niet om ons te contacteren als je met een verhaal zit dat je kwijt wil of als je wat meer wil te weten komen over hoe &of nu juist in elkaar zit.

Je kan ook dit jaar rekenen op verschillende Instapmomenten vlak voor onze activiteiten. Op die manier kan je al eens kennismaken met enkele &offers en is de drempel die je neemt wanneer de activiteit begint minder hoog.

Veel liefs,

Jan en Jonathan