Eurosong fuif inspiratie

Thank you Europe!!!

Deze zin vat zowat samen wat ik de laatste week gedaan heb, namelijk eurosong! Een educatief fenomeen waar ik ideetjes op kan doen voor de fuif, want geef nu toe die mensen kunnen er toch wel een feestje van maken ;). Gelukkig hebben wij geen dingen nodig zoals viool, sneeuw, hamstermolentjes… nodig om van onze fuiven een feest te maken, want bij ons zit de sfeer er sowieso in! Dat was absoluut weer het geval de laatste Smooch fuif net zoals de andere, dus ik kan met een heel goed gevoel mijn Smooch-jaar afsluiten :D! Het jaar is natuurlijk nog niet voorbij want de kers op de taart moet nog komen, INSOMNIA XL de &of-fuif in de Lido. Met pijn in het hart en toch een beetje trotsheid kan ik toch zeggen dat ik mijn jaar zal mogen afsluiten met de laatste Lido fuif ooit :’(. Dit vraagt natuurlijk voor een bom fuifke en we hebben gekozen voor het thema message party. Wil jij lieve geheime berichtjes sturen naar die mooie jonge of dat sexy meisje ;)? Waag je kans op onze Insomnia fuif!

Thank you &of!!!

Huggles & snuggles x,
Michiel de fuifverantwoordelijke 😉

PS: zin in een shiftje? Vragen? Suggesties? Aarzel niet en mail naar of wordt lid van onze Smooch/Insomnia Partyteam-groep op facebook.