Een blije fuifverantwoordelijke

Hoi hoi hier zijn we weer,

Ik krijg de eer om iedereen als eerste een gelukkig nieuwjaar te wensen! In dat nieuwe jaar heeft &of weer een heleboel activiteiten voor jullie klaar staan, zodat dit jaar even goed of zelfs beter wordt.

Om toch even terug te blikken op het vorige jaar wil ik het natuurlijk over de Smooch van 11 december hebben. Ondanks het mindere weer hebben we er opnieuw een geweldig feestje van gemaakt, dus wil ik zeker alle vrijwilligers bedanken die hebben geholpen om dit waar te maken. Vraag maar rond, zij kunnen je vertellen hoe goed ze zich geamuseerd hebben voor, tijdens en na hun shift!

Ik kan niet uitdrukken hoe blij ik mijn eerste semester als fuifverantwoordelijke afsluit. Het doet me plezier als ik het enthousiasme zie van de mensen met wie ik kan samenwerken en dat ook verenigingen van andere steden een handje komen toesteken (waarvoor dank!). Daardoor zal ik met alle plezier de volgende fuiven voor jullie organiseren.

De eerstvolgende fuif vindt plaats op 26 februari in de Rumba en ik hoop dat we daar met z’n allen alweer een topfeestje van maken.

So be there or be square!

Many cuddles,

Michiel, jullie fuifverantwoordelijke